Ammepude – Leder du efter sådan en? Så læs med!

Som kommende nye forældre kan det være svært at overskue, hvad for noget babyudstyr, der er ’nice to have’ og ’need to have’. En ammepude ligger måske i gråzonen for de fleste, fordi man kan da bare bruge en almindelig pude som støtte under amning…kan man ikke?

Fordi…

En ammepude har en form, som puder normalt ikke har. Den ergonomiske, aflange V-form giver mulighed for at lægge puden helt op til kroppen og at følge armen, hvor den naturligt bøjer under amning. Indmaden af krøyerkugler får puden til at forme sig præcis efter behov, og beholde formen, ligesom den lette vægt gør en ammepude til en nem rejsepartner, når I er på farten med den lille ny.

Babysverden har et stort udvalg af ammepuder og betræk til ammepuder, så din ammepude kan matche ind i resten af jeres babyudstyr og kan bruges til både drenge og piger. Glade farver og mønstre stimulerer barnets syn og lyst til at udforske den store nye verden.

Farver og striber

Babydans Tarok ammepuder er populære pga. den gode kvalitet, men også fordi de fås i skønne farver og mønstre. De kendte striber og trendy farver pynter i ethvert børneværelse og passer til både drenge og piger. Naturligvis Økotex-mærket så I er sikret mod sundhedsskadelige stoffer mod både dit barns og din hud. Betrækket er nemt at afmontere og kan vaskes i maskinen. Den lækre kvalitet fra Babydan holder både facon og farve vask efter vask.

Er du til mere alsidige mønstre, så vælg en ammepude fra Smallstuff. Ammepuderne fås med to-delt betræk, hvor du får glæde af forskellige mønstre på hver side af puden. Praktisk Fossflakes fyld og betræk, der kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles uden at miste facon og farve – så fås det ikke mere praktisk.

Prøv også den U-formede ammepude fra Trille med PVC-frie flamingokugler og skønt retrobetræk. Vaskbart ved 40 grader og i moderigtige farver og mønstre. Du kan helt sikkert finde lige netop den ammepude, du søger, i Babysverdens store udvalg.

Se mere om de enkelte produkter under hver kategori på siden her.

Comments are closed.