Forsikring af fotoudstyr

Er du fuldtid fotograf eller måske blot en glad amatørfotograf, med et stort udvalg af udstyr så har du sikkert frygtet lidt, hvad der skulle ske hvis uheldet skulle være ude, og du skulle få det stjålet.

Når man tager billeder får man hurtigt skrabet udstyr sammen for rigtig mange penge, som man i dagligdagen ikke lige tænker over.

Derfor er det vigtigt at tjekke op på, om man har forsikrede sit fotoudstyr, eller om man ligeså godt kan glemme alt om det.

 

Tyveri fra bilen – Dækker min bilforsikring?

Som fotograf så hænder det at man bliver nødt til at transportere sit fotoudstyr i bil, og nogen gange forlade bilen med udstyret i. Derfor er der risiko for at en tyv kan stjæle det, men hvilke regler og forsikringer dækker dette?

 

Som udgangspunkt dækker din bilforsikring dette, men der er nogle forskellige forholdsregler som man skal være opmærksom på. Man skal blandt andet have udstyret i bagagerummet, hvor man ikke har mulighed for, at se det udefra. Dette kan godt blive et problem med stationcars, så derfor anbefales det at tage en snak med din forsikringsagent der forhåbentligt kan hjælpe dig med de forskellige regler.

 

Reglerne er nemlig meget forskellige alt efter, hvilke selskab man er i – nogle kræver at man køber en ekstra forsikring, men den kan være rigtig godt givet ud, hvis nu uheldet skulle være ude og man mister sit fotoudstyr.

Comments are closed.