Foto af markiser: Sådan bliver din markise installeret

En markise kan være en fantastisk investering for dig, hvis du overvejer, at overdække din terrasse eller din altan. Det kan være, at du bor i et hus, hvor der er en terrasse, hvor du elsker at opholde dig. Men i Danmark kan man ikke altid stole på vejret, så derfor kan det være et lotteri, når man tilbringer tid udenfor.

Lige pludselig kan regnen og blæsten komme og du bliver nød til at gå indenfor, fordi du ikke vil være våd. Men hvis du investerer i en markise, så sikrer du dig, at din terrasse bliver overdækket, så du kan sidde der hele sommeren i gennem. En markise er en overdækning, som primært er lavet i stof, som har et klassisk og flot design.

En markise kan fås i alle slags design, farver og størrelser, så du kan få lige præcis den, som du ønsker dig. En markise har ligeledes den fordel, at den med rette kan blive designet til lige netop dit hus, så markisen bliver en naturlig del af din have og dit hus. Der findes også forskellige former for markiser.

Der findes både markiser, der kan køres ind og ud med både håndkraft og via el. Det betyder, at de kan køre ind og ud, så når de hårde vintermåneder rammer Danmark, så kan du køre din markise ind, men når sommeren kommer, så køres den ud. Men hvordan bliver en markise så installeret? Det er en forholdsvis enkel operation.

Når du har valgt den rette markise, så kan du både selv sætte den op, men du kan også få en professionel til at gøre det for dig, hvor der typisk vil være en ventetid på 1-2 uger. Ligegyldig hvorhenne i landet du bor, så vil du have mulighed for, at få din markise monteret af personalet. Hvis du derimod mener, at du er en rigtig gør-det-selv-mand, så kan du også selv installere den, men det kræver selvfølgelige en vis form for teknisk viden. Det skal dog understreges, at markiser der kører på el skal monteres af en elektriker. Så hvis du er træt af, at du ikke kan sidde på din terrasse hele sommeren, så er en markise lige noget for dig. Med en markise, så har du mulighed for, at nyde sommeren, hvor en pæn og klassisk markise vil sikre dig lange sommernætter på din terrasse.

Har du fotos af dine markiser? Så send dem ind til os, så får vi lavet et album med læsernes billeder!

Fik du set vores første indlæg? Hvis ikke, så klik her! 

Comments are closed.