Foto af modeller – hvad synes du?

Dette bliver det første reelle indlæg, vi kommer til at se på denne blog. Vi tager her fat i et diskussionsværdigt emne, nemlig foto af modeller. Denne gang er det dog ikke billeder af modelkvinder, vi skal have fat i – det er derimod af mænd! Herretøj online har nemlig vundet markant frem de seneste 10 år, og fotograferingen af mandlige modeller kan derfor sagtens diskuteres.

Vi tager udgangspunkt i billeder fra 2trendy.dk

Som del-overskriften siger, tager vi i dette indlæg udgangspunkt i de billeder, man kan se hos 2trendy.dk. Hos 2trendy.dk sælges der alt indenfor herretøj til nettet, og er derfor perfekt til vores lille eksperiment. Hvad vi bl.a. vil forsøge at få frem i diskussionen er følgende:

  • Hvordan er lyset på modellerne?
  • Er kameravinklen korrekt? (Skulle den have været højere oppe/længere nede?)
  • Hvordan fungerer farverne ift. designet på hjemmesiden
  • Formår man at få det ud af tøjet, som vi må forvente, at de ønskede?

Ovenstående spørgsmål er blot nogle, som forhåbentlig leder dine tanker igang. Vores håb er, at vi kan få en saglig debat omhandlende billederne på 2trendy.dk – det er altid spændende at høre, hvad andre dygtige fotografer mener.

Informationer om 2trendy.dk

Hos 2trendy er det bl.a. muligt at købe skjorter – og hvorfor er det vigtigt for dig at vide? For at du kan danne dig et billede af, hvilken webshop vi sidder og analyserer. Derudover kunne det sagtens tænkes, at du blev inspireret til køb af nyt tøj. Hvem kunne ikke bruge en ny skjorte til garderoben?

Hermed vil vi lade startskuddet lyde til igangsætningen af diskussionen. Vi glæder os rigtigt meget til at høre, hvad du har i tankerne!

Comments are closed.