Foto af sushi – de bedste findes på de sociale medier!

Siden de sociale medier indtog verden med storm har folk haft en stor passion for at poste ting fra deres hverdag op på disse medier. Tit og ofte er det mad der bliver taget utallige billeder af, med god grund da det jo indgår et hvert menneskes hverdag. Derudover findes der også specifikke mad blogge på medierne der kun tager billeder af mand, deler ud af tips og tricks, og som i sidste ende får os ud af stolen for at lave noget lige så lækkert mad som på billederne. Men hvad med sushi? 

Sushi dominerer billederne på de sociale medier

På det sidste har det været det være sushi der har domineret billederne på Instagram. I takt med at flere og flere sushi restauranter har poppet op rundt omkring i landet har de små ruller præget billederne på diverse medier. Og man forstår godt hvorfor, fordi samtidig med at det er en utroligt velsmagende og sund spise er de også ualmindeligt flotte at kigge på og i det her tilfælde at tage billeder af.

De farverige fisk giver os lyst til selv at smage og sushien må siges at have taget Danmark med storm. Vi begynder selv at lave sushien eller også tager vi ned på det lokale take away sted som der efterhånden bliver flere og flere af og vælger den menu vi foretrækker selv. Om vi vælger at tage et billede af det velsmagende måltid eller lader være smager det lige godt. Om ikke andet dominerer sushien lige nu danskernes spisebord og instagram profiler, måske fordi det er et sundere alternativ eller fordi det er ny måde at få take away på. Der er bl.a. ofte gode tilbud på sushi i Århus!

I hvert fald har sushien god grund til at være så populær som den er. Det er en social spise, og hvis der er noget, som vi danskere elsker, er det at hygge sig med hinanden – og hvilken bedre måde er der at gøre det på, end at samle sig om noget lækkert næsten luksuriøst mad!

Comments are closed.