Start din egen fotoblog

Det bliver mere og mere populært at tage en masse billeder selv i takt med, at priserne på digitale kameraer falder i takt med teknologien udvikler sig. Langt de fleste mennesker har efter hånden et spejlreflekskamera, som tager fantastiske billeder.

Flere mennesker får også lyst til at vise deres billeder frem – nogle bare på facebook, men helt klart også mennesker der gerne vil starte deres egen fotoblog. Men hvordan kommer de i gang med det?

 

Hvordan kommer man i gang med en fotoblog

Til at starte med skal du bruge et domænenavn og et webhotel – dette kan du købe flere steder på nettet. Domænenavne koster stortset det samme alle steder, men webhoteller er der rigtig stor prisforskel på. Der er tilgengæld også forskel på, hvad man får for pengene, men til langt de fleste behov er de billige webhoteller gode nok.

Når du har fundet et passende domænenavn og webhotel, så er det tid til at arbejde på bloggen.

Det mest populære system til dette er helt klart WordPress, som er verdens største blog system, og bliver brugt af flere millioner websites verden over. Fordelen ved at vælger et så stort system som WordPress er, at der er så mange mennesker der bruger det, at du let kan få hjælp med det.
Når du har fået installeret WordPress på din blog er det på tid til, at gå på jagt efter et lækkert tema til bloggen. Der er både en masse gratis temaer, som er utrolig fede, men også temaer som koster en smule penge.

Vi kan klart anbefale at betale lidt penge for sit tema, og få et der er i bedre kvalitet end nogle af de gratis temaer, som er på nettet. Ved at vælge et betalingstema følger der typisk også support med, som er klar til at hjælpe dig med temaet, hvir der skulle være problemer.

Comments are closed.